Om foreningen

Dansk Radonforening er en interesseorganisation for virksomheder, som i sit daglige virke beskæftiger sig med radon på den ene eller den anden måde, eks. radonmålefirmaer, rådgivende firmaer, producenter af radon-tættende produkter samt entreprenører som udfører radonforanstaltninger.

Dansk Radonforening ønsker via foreningens arbejde at kunne skabe mere fokus på radonproblematikken, men ønsker også at skabe retningslinjer/kvalitetskrav til sine medlemmer.

Dansk Radonforening vil i fremtiden samarbejde med andre nordiske radon-foreninger i håbet om at kunne dele erfaringer. I Norge og Sverige er radon-problematikken mere anerkendt end i Danmark. Eksempelvis giver de svenske myndigheder store tilskud til radonsikring af radoneksponerede ejendomme i Sverige.

Videre til værktøjslinje